Portugese familiezaak met roots in het mooie vissersdorp Peniche, waar de vis kraakvers is en de zee de ziel verwarmt.
Onze chefkok Luisa is van Mozambikaanse origine en van kindsbeen gepassioneerd door koken. Als klein meisje hielp ze haar oma in de keuken en deed ze inspiratie op, wat resulteerde in haar huidige gerechten die je doen wegdromen naar andere oorden. Haar pure en authentieke smaken kenmerken de traditionele gerechten van de Portugese keuken.
Gastvrouw Teresa begon tijdens haar studiejaren al in de horeca te werken, waar ze haar liefde voor sfeer en gezelligheid ontdekte. Met plezier verwelkomt ze de klanten en probeert ze mee te zorgen voor fijne momenten met lekker eten en Portugese wijnen in Brasserie Alegria.
Mede-eigenaar Carlos is de zoon van Luisa en de neef van Teresa. Samen met hen maakt hij een jarenlange familiedroom waar.
Team Alegria,
waar lekker eten en drinken levensvreugde geeft.
Ontdek onze Portugese specialiteiten!